Ahoj všichni!

Po týdnu jsem tady s dalším příběhem. A řeknu vám, že odlišnější zážitky, než jsou mé první dva, snad ani neexistují. Oproti první elegantní jízdě po Praze s cílem v O2 aréně na koncertě Leoše Mareše byla má druhá cesta úplný protiklad.

Ale pěkně postupně. Ve čtvrtek 26. dubna si mě mladý sympatický fotograf Lukáš s jeho přítelkyní vyzvedli v Praze a už podle zavazadel mi bylo jasné, že se tentokrát vydáme o poznání dál. A taky že jo. Vyrazili jsme po dálnici D1, sjeli na Budějovice a za pár hodin jsme přejížděli česko-rakouské hranice. Musím říct, že po rakouských silnicích se mi jelo, ve srovnání s českými, o moc líp, ale to vám asi ani nemusím říkat.

Cesta utíkala neuvěřitelně rychle a najednou jsme byli v Horních Rakousech. Ta příroda se ani nedá popsat, nádhera… K tomu čerstvý vzduch, pohoda a klid… No prostě paráda! Strávili jsme v okolí Hallstattu pět dní a zvládla bych tam klidně ještě dalších pět. Pod text jsem nahrála několik fotek, které Lukáš doladil k dokonalosti, tak se podívejte! Každopádně rakouská krajina byla super příležitost pro vyzkoušení si všeho, co umím. Lukáš mě teda rozhodně nešetřil a já mu dokázala, že polní ani lesní cesty pro mě nejsou žádný problém. Včera jsme se vraceli zpět do Prahy, a i když byla po prodlouženém víkendu doprava šílená, já byla pořád plná zážitků z předchozích dnů a nějaká ta kolona mi byla docela jedno.

Byla jsem ráda, že se mnou jel právě Lukáš. Fotky se mi moc líbí, je to fakt profík. Ale to už se přesvědčte sami dole v galerii!

Jdu si po té cestě odpočinout, ale co nevidět jsem tu s dalším příběhem!

Mějte se krásně a těším se příště na viděnou!

Vaše Katka ♥