Tentokrát jsem měla premiéru, a to na víkend strávený ve vyloženě dámské společnosti. Klára si mě vyzvedla v pátek odpoledne a vyrazily jsme. Od začátku na mě moje milá řidička pěla samou chválu, takže mi bylo hned jasné, že to bude moc fajn víkend. 🙂  Stavily jsme se u ní doma pro věci na víkend a pokračovaly k našemu prvnímu cíli – tím bylo softballové hřiště Eagles v Krči, kde se konal Ladies Day. Hráčky se rozhodly uspořádat charitativní akci a všechny peníze, které se v průběhu odpoledne a večerního zápasu vybraly, putovaly malé Matyldě, která bojuje se závažnou nemocí. Klára mě dovezla až pod hřiště, kde sice bylo parkování pouze pro VIP návštěvníky, ale nás tam bez problému také pustili. Kolem chodila spousta lidí s dobrou náladou a jejich pohledy směrem ke mně nešly přehlédnout! Cítila jsem se tak trochu výjimečně 🙂

Kolem deváté večer jsem poznala i druhou půlku své posádky – Péťu. Když jsme byly komplet, mohly jsme se vydat směr Český Krumlov. Ano! Do Krumlova jsem se podívala ještě jednou tak, jak jsem si přála!
Silnice byly takhle večer už úplně volné, takže jsem holkám mohla pořádně ukázat, jak fungují moji bezpečnostní asistenti. Do Krumlova jsme dorazily asi v jedenáct večer, vyzvedly pár kamarádů v restauraci a jely do penzionu. Ten se nacházel v samém srdci města a měla jsem tam domluvené parkování na dvorku hned pod okny pokoje, kde holky přespávaly. Ráno po snídani jsme se chtěly jet podívat do centra města, kam jsem měla povolení k vjezdu. Ovšem krumlovské uličky jsou jen pro zkušené, z každé strany jsem měla jen několik málo centimetrů a holky byly rády, že jsem jim při couvání pomáhala kamerami. Nicméně jsme to zvládly, v krásném historickém centru města pořídily pár fotek a vydaly se ještě níž – na Lipno. Tady se totiž v sobotu konala část rallye ekologických aut a holky zajímalo, jak to tam bude vypadat. Dokonce jsem tam potkala svého známého – hybridní verzi Hyundai IONIQ – takže jsme se vyfotili společně. 🙂 Když už jsme se na Lipno s Péťou a Klárou vynadívaly, vyrazily jsme společně zpět do Prahy. Tentokrát se řízení ujala Péťa a moc si mě chválila. I tentokrát byla doprava úplně v pohodě, holky si přes bluetooth pustily svůj oblíbený playlist a cesta utíkala opravdu rychle. V Praze jsme se jely podívat na ještě jeden zápas – tentokrát v baseballu, ale moje posádka už začala být unavená, takže jsme odvezly Péťu domů a vydaly se do středních Čech k Benešovu za Kláry rodinkou. V sobotu byl krásný západ slunce, tak jsme neodolaly a ještě asi na hodinku vyrazily do terénu něco nafotit – přesvědčte se dole v galerii, že to vážně stálo za to. Uznávám, že mě Klára úplně nešetřila a projížděly jsme pole a lesy, ale já jí aspoň dokázala, že to pro mě není vůbec žádný problém. 🙂 Když jsme přijely zpátky, začala odpočinková část víkendu – večer jsme s její rodinou grilovali a v neděli si užívaly krásného počasí. K večeru už jsme se zabalily a jely zpátky do Prahy. Potěšilo mě, že Klára ocenila nejen všechny mé bezpečnostní vychytávky, ale také detaily, jako třeba malé očko u bezpečnostních pásů, díky kterému mi karabina nebouchá o dveře, pokud se zrovna pás nepoužívá. Nadšená byla také z bezkontaktního klíče, který nepotřebovala mít při otevírání dveří ani startování nonstop v ruce – občas se v té kabelce prostě nejde vyznat. 🙂 V pondělí ráno jsme se už ale musely rozloučit.

 

Dívčí víkend za mnou a já už se těším na příště!

A kam že se to chystám? To se tady dočtete zase za týden! 🙂

 

Mějte se krásně,

                                                                               Vaše Katka ♥