Další víkend za námi a já se vám jdu opět pochlubit s tím, co jsem zažila. 🙂 Tentokrát si mě v Praze vyzvedl Roman a mohli jsme vyrazit. Ovšem páteční provoz se nám ukázal v plné parádě i tentokrát, takže jsme se zasekli na dálnici. Naštěstí kolona alespoň popojížděla a brzy jsme svižně pokračovali domů. Roman neodolal a rozhodl se ještě pro zastávku v práci, aby se mnou pochlubil svým kolegům. Už mě chvíli znáte, tak asi víte, že mě spousta slov chvály moc těšila. 🙂 Když jsme po dlouhé cestě dojeli domů, všichni na nás koukali strašně překvapeně. Až pak jsem se dozvěděla, že vůbec nikdo netušil, že dorazím i já. Romanův tatínek nedal jinak, než že ho musím vzít ihned na projížďku. Byl nadšený, což mi udělalo opravdu radost. 🙂 Dál jsme pokračovali do nedaleké chatové osady, kde na nás čekala parta kamarádů. Přišla jsem si jako hvězda, když jsem přijížděla a všichni mě se zaujetím sledovali. Je asi jasné, že následoval maraton jízd, jelikož si mě chtěl každý vyzkoušet. Ocenili nejen můj design a pohodlí, ale také jízdní vlastnosti. Uznávám, že jsem se před nimi trochu vytahovala a ukázala, co všechno umím. 🙂

V sobotu byl na řadě hlavní program. S Romanem a jeho přítelkyní jsme vyrazili na rozlučkový zápas Tomáše Rosického. Tentokrát byla silnice krásně volná, ovšem v protisměru se tvořila pořádná kolona, takže jsme všichni doufali, že se to do naší zpáteční cesty trošku uvolní. Roman si alespoň vyzkoušel, co všechno umím, takže jsem mu ukázala i své sportovní já, ale zároveň to, že mám bezpečí na prvním místě, o čemž mojí posádku přesvědčil třeba asistent jízdy v jízdním pruhu. Na stadion jsme dorazili včas a nemohli se dočkat, až utkání začne. Těsně před prvním výkopem však začala šílená bouřka, takže byl zápas o hodinu odložen. Za deště, ale bez bouřky, probíhal celý náš sportovní zážitek. I přes nepřízeň počasí byli všichni fanoušci nadšení!

Po zápase přiběhla moje promrzlá dvojice a nejvíce ze všeho v tu chvíli ocenila vyhřívaná sedadla a volant. Pak už bylo na čase se vrátit zpátky domů. Bohužel se kolona na proslulé D1 nijak nezměnila, takže se nám cesta trošku protáhla. Alespoň se Roman mohl řádně seznámit se start-stop systémem, který v situacích, jako byla tato, šetří palivo a já jsem díky tomu šetrnější k přírodě.

V neděli nás čekal výlet na zámek do Vranova nad Dyjí. Bylo tam strašně krásně! Příjemné počasí, výhledy bez jediné chyby a milá společnost. Co víc si přát! Roman si pochvaloval, jak skvěle sedím v zatáčkách a že se řídím úplně sama. 🙂 Užili jsme si výletní den a já se podívala na nová místa.

 

Teď už se připravuju na další výlet a věřím, že to bude zase skvělá jízda!

Máte naplánované letní akce? Vezměte mě s sebou a já se vám za to odvděčím zážitkem z jízdy! 🙂

 

Mějte se krásně,

Vaše Katka ♥