Ahoj všichni 🙂

Další víkend plný zábavy je za námi a já se vám jdu opět pochlubit. Tentokrát si mě vyzvedl sympaťák Kamil. Hned, když usedl za volant, tak si začal pochvalovat, že ani ve snu nečekal, kolik prostoru mu nabídnu. Kamil má totiž skoro dva metry, takže ocenil, že nebude muset řídit s koleny až pod bradou. Od prvního pohledu se mu líbil také můj design – jsem zkrátka nepřehlédnutelná 🙂

Čekala nás poměrně dlouhá cesta ke Kamilovi domů, takže jsme měli dost času se vzájemně poznat. Co opravdu ocenil, bylo mé bezdrátové dobíjení telefonu. Pak jsem se rozhodla se před ním lehce předvést, a to když zapnul asistenta jízdy v jízdním pruhu. Chtěl mě tak trošku napálit tím, že nedrží volant. Já se ale nedala a včas jsem mu naznačila, ať ho kouká zase chytit. Přišel mi po celém dnu unavený, tak jsem mu svým dalším asistentem dala najevo, že by si měl dát chvíli pauzu od řízení. Telefon měl propojený s mým počítačem, tudíž mohl využívat navigaci přímo na mém velkém displeji.

Když jsme dojeli domů, dal si Kamil krátkou pauzu, ale už mě zase tahal na další výlet. Byl skoro večer, takže jsme se jeli podívat na Suchý vrch a následně vyzvednout Kamilovu sympatickou přítelkyni Janču. Na tu chvíli, když Janča vyšla z práce a nemohla Kamila najít, budu ještě nějaký čas vzpomínat! Zmateně hledala auto, na které je zvyklá. Pak zahlédla nás dva a nevěřila svým očím. 🙂 Došlo mi, že jsem byla asi takovým malým Kamilovým překvápkem.

Hned ráno Janča s její mamkou vzaly klíčky a jely jsme společně na nákup. Vážně jsme si padly do oka. Dokonce, když jsme přijely zpátky, Janča oznámila, že si mě nechají a udělá si řidičák!

Pak už nás čekala další spousta výletů. Vydali jsme se na Dolní Moravu, kde je opravdu nespočet věcí k vidění. Užili jsme si Stezku v oblacích, lanový park, obřího mamuta nebo bobovou dráhu. Zabralo to celý den, ale i tak jsme se po cestě domů zastavili u rozhledny na Mariánské hoře.

 

Po dalším víkendu stráveném ve skvělé společnosti přišlo opět loučení. Většinou jsem nejsmutnější já, ale tentokrát to za mě vzala Janča 🙂

 

A já se už těším na další víkend s vámi!

 

Mějte se krásně,

Vaše Katka ♥