Ahoj všichni,

venku vládne babí léto a já si ho skvěle užila s Jančou, která byla další výherkyní víkendu v mé společnosti! Tentokrát jsem se vydala probádat Cheb a jeho okolí, což pro mě byla premiéra. 🙂

Hned první zastávka byla poměrně symbolická. 🙂 Jana se svojí malou mě vzaly do městečka Kateřina, kde jsem se samozřejmě musela nutně vyfotit! Vůbec jsem netušila, že mám jmenovkyně i mezi městy! Následně jsme se všechny tři vydaly prozkoumat přírodní rezervaci SOOS, kde holky viděly bublající mofety! Ano, ani já nevěděla, co to je. 🙂 Jsou to výdechy suchého oxidu uhličitého, nesprávně označované jako bahenní sopky! Tak, to byla taková chemická vsuvka, teď už zpátky k výletu!

Hned po SOOS jsme se vypravily za dalším skvělým zážitkem, kterým byla (naštěstí) už vyhaslá sopka Komorní hůrka. Cestou sem jsme se však ještě zastavily u rybníku Amerika, který je jen kousek od Františkových Lázní. To byla krása! Musím uznat, že příroda je v těchto koutech opravdu nádherná! Všude je navíc úplný klid, takže jsme si s holkami skvěle odpočaly. Tento víkend mě však čekala také jedna povinnost, a to odvézt Janču k volbám – to se prostě a jednoduše musí!

Zbytek našich zážitků už byl jen a jen ve znamení sportu. Ještě v sobotu jsme stihly zajet do Slapan na inline brusle, počasí bylo totiž fakt ukázkové. V podobném duchu jsme si užily i neděli, kdy jsme se s holkami vydaly na Meandru, což je takový venkovní zábavní park. Dá se zde sportovat snad každým způsobem, který vás napadne a navíc je tu i prima dětské hřiště se spoustou atrakcí!

Janička si celý víkend se mnou moc pochvalovala! Nejen to, jak suprově se jí se mnou jezdilo, ale také to, že kamkoli jsme přijely, tam jsem strhávala veškerou pozornost kolemjdoucích. 🙂 Jeden by řekl, že už si na to po takové době zvyknu a nepřekvapí mě to, ale já si to pořád straaaašně užívám!

Příští víkend už je zase za rohem a já se těším, až se o zážitky z něj s vámi zase podělím!

 

Mějte se krásně,

                Vaše Katka ♥