Ahoj všichni,

můj 24. víkend v podstatě navázal na ten předchozí. Pouze jsem se posunula o pár desítek kilometrů více na severozápad, konkrétně do Strakonic, kde si mě v pátek vyzvedl Daniel společně se svou dcerou a vnukem. Odtud jsme se vydali do Českých Budějovic, kde jsem byla minulý víkend, a tak jsem si říkala, že už mě tam lidi znají a nebudou tolik koukat…a ejhle, koukali i tentokrát. 😊 Evidentně se okolí prostě líbím a pozornost budím neustále.

V Českých Budějovicích jsme nejdřív zajeli na nákup do Globusu a poté do nemocnice, kde musel Danielův vnuk na pooperační kontrolu. Naštěstí ale vše dobře dopadlo, tak jsme to pak všichni společně zajedli celkem vydatnou večeří v KFC. Celou přecpanou posádku jsem pak dovezla zpátky do Strakonic a šla spát, abych byla odpočatá na další den.

V sobotu jsme jeli na nákupy do Plzně. Protože mám ráda sport a kulturní památky, vím, že se v tomto městě hraje dobrý fotbal i hokej a na náměstí se nachází nádherný kostel. S čím už jsem ale nepočítala byla doslova kouzelná předvánoční výzdoba, kterou vytvořili v obchodním centru Olympia. Úplně se mi vybavily dárky, stromeček, pohádky… Zkrátka mě to celé tak dostalo, až jsem z toho začala blikat na lidi dálkovými světly.😊 Daniel si mezitím nakoupil vše potřebné, a protože chtěl i na nějaký sobotní výlet, vydali jsme se spolu na zámek Zelená Hora nedaleko Nepomuku. Na tomto zámku, který byl původně hradem, se v minulosti natáčela slavná česká komedie Černí baroni. Po prohlídce už začalo být celkem chladno…  Ale takový už prostě listopad bývá, tak jsme vyrazili zpátky do Strakonic načerpat síly na neděli.

Poslední den našeho víkendu jsme strávili cestováním po Česticku, které leží na okraji Šumavy. Příroda je tu moc hezká a Daniel si pochvaloval, jak svižně a dynamicky umím zvládnout místní kopce. Po cestě zpátky jsme se ještě stavili u několika Danielových kamarádů, kteří si mě pečlivě prohlíželi a jejich obdivné pohledy naznačovaly, že by se se mnou chtěli jednou také projet. A já bych tu klidně zůstala, ale čas se nachýlil a já musela Daniela odvézt zpátky do Strakonic, aby mě mohl vrátit.

Další fajn víkend je tedy za mnou. Letí to jako voda, ach jo…

Už víte, kam pojedu příště? Já ne, ale ať už to bude kdekoliv, tak se moc těším!

 

Vaše Katka ♥