30. víkend a cesta do Polska

Ahoj všichni,

začátkem roku jsem se přesunula do autosalonu v Kolíně, kde si mě vyzvedl pan Lukáš. Jelikož byl pátek, musela jsem s ním objet nějakou tu schůzku za klienty a zařídit pár důležitých věcí. Poté jsme vyrazili společně kousek za Kolín na rozhlednu Vysoká, kde jsem se seznámila se sněhem. V Kolíně ho totiž moc není…Ale to jsem nevěděla, co mě ještě čeká. 😊 U rozhledny si mě pak chtěl prohlédnout také Lukášův táta. Doma má většího brášku Tucsona, tak aby očíhnul všechny moderní věci, co mám. 😊

V sobotu ráno jsem odvezla čtyřnohého kamaráda Sida na hlídání a pak ke mně nasedli 4 pasažéři a vyrazili jsme společně směr Polsko. Původně se mnou chtěl jet pan Lukáš na hory, ale tam byl týden předtím, tak jsme jimi jen projížděli. Cílem naší cesty bylo malebné městečko Karpacz a v něm wellness hotel, kde jsme se všichni regenerovali. Já se regenerovala taky, neboť jsem za sebou měla náročnou cestu spojenou s překročením hranice, kde byla všude mlha, zima, sníh, závěje…ale hrdě jsem se s tím popasovala. Bohužel kvůli počasí nebyl moc dobrý výhled, jinak bych z parkoviště viděla z polské strany vrchol Sněžky. Navečer už pak následovala cesta zpět domů a zasloužený spánek po dlouhém dni.

Nedělní den jsme zahájili cestou do Mělníka, kde jsem okoukla místní náměstí, zámek a taky soutok Vltavy s Labem. Cestou zpět jsem se byla ukázat dalším členům rodiny a pak jsme jeli na cvičák. Ne se mnou. 😊 Já jsem vychovaná a hodná, ale čtyřnohý kamarád je ještě štěňátko a musí se naučit povelům, aby poslouchal. Po návštěvě cvičáku už jsme se jen vrátili domů a já se začala pomalu připravovat na to, že mě pan Lukáš bude muset další den odvézt zpět k dealerovi.

Loučení bylo krátké. Trochu mě uvnitř vyčistili a vrátili zpátky.

I tak to ale bylo moc fajn a už se těším, až zase někam vyrazím…

Vaše Katka