V pátek si mě v autosalonu v krásně zasněženém srdci biatlonu v Novém Městě na Moravě vyzvedl Michal s manželkou Janou a já se hned jela v celé své kráse představit švagrovi. Od něj jsem dostala velikou pochvalu a kdybych nebyla zelená, tak se snad i červenám. Poté jsem se jela ukázat dvěma raubířům, kteří se na mě moc těšili a mohla jsem s nimi vyrazit na projížďku po městě, kde na náměstí ještě krásně svítil vánoční stromeček. Večer jsem jela po zasněžených silnicích do Brna vyzvednout babičku z autobusu. Po náročné cestě plné nebezpečných zasněžených kopců, zatáček a sněhových jazyků jsem bezpečně dorazila domů, kde jsem poslušně čekala na parkovišti a těšila se na další dobrodružství.

Sobotní ráno jsem naložila Michala, Janu a jejich dva malé raubíře Anetku a Davídka a opět jsme vyrazili na, pro mě známou, cestu do Brna za dobrodružstvím do rodinného zábavního parku. Raubířům se cesta se mnou moc líbila a užili si den plný zábavy. Já mezitím odpočívala na parkovišti a při zpáteční cestě jsem posloužila jako pohodlný kočárek pro nejmenšího člena výpravy.

Během nedělní noci napadlo spoustu nového sněhu a museli mě před odjezdem pořádně omést a očistit, aby opět vynikla celá moje krása. Poté jsem se s rodinkou vypravila na oběd do Polničky a po něm vzala raubíře užít si zimních radovánek do známé Vysočina arény, která je proslulá konáním světových pohárů v biatlonu. Moc se mi tam líbilo, a navíc mi řekli, že zde získala zlatou medaili i Gabriela Koukalová. Po návratu domů jsem si odpočinula a večer odvezla Michala do práce, což už moc příjemné nebylo, protože to znamenalo konec zábavy.

V pondělí jsem ještě stihla odvézt Anetku do školky a pak už mě museli vrátit zpět do autosalonu. Věřím, že stejně jako mně bude i jim po mně smutno. Užila jsem si s nimi spoustu zábavy a hlavně sněhu, kterého bylo opravdu hodně a pořád padal.

Mějte se krásně!

Vaše Katka